tweaks voor Windows 7, koopgids printers, AMD's 8-core desktopprocessor, 11 draagbare projectors, bouw je eigen homecinema, preview Windows 8

Advertentie

Tweaks voor Windows 7
Velen denken dat ze Windows door en door kennen, maar dat is buiten onze eigen softwareman gerekend. Hij brengt tientallen Windows-tips voor gevorderden aan.

Dataprojectoren
Die belangrijke presentatie komt een pak beter over met de juiste projector. We brengen een diepgaande labtest met daarbij het nodige koopadvies.

 

Printers à la carte
Inkjet, of toch maar laser? Het blijft een belangrijke vraag voor wie op zoek is naar een zuinige en efficiënte printer voor zijn thuiskantoor. We zoeken uit hoe duur printen echt is en gaan na of je niet beter online je foto"s bestelt.

Het Project
Moeilijk te geloven dat je voor minder dan 400 euro een zolderkamer kunt omtoveren tot heuse homecinema… en toch kreeg PC Magazine het voor elkaar. Lees ons uitgebreide verslag.

En nog veel meer…

Gratis download: O&O DiskRecovery 6 Personal Edition

Deze maand biedt PC Magazine je een gratis download aan van O&O DiskRecovery 6 Personal Edition. Deze professionele software helpt je bij het herstellen van verloren gewaande of per ongeluk gewiste bestanden. Of dat nu op een harde schijf, geheugenkaart of USB-stick is, met DiskRecovery 6 wordt de kans op herstel meteen een pak groter.

Nieuw is dat we deze volledige versie aanbieden in de vorm van een exclusieve download-pas. Over waar en hoe je de software kunt downloaden, lees je alles in het magazine.

Advertentie