Nieuws

ACA IT-Solutions verkoopt QINA

ACA IT-Solutions verkoopt zijn dochteronderneming QINA aan het Nederlandse Colijn Informatie Technologie. QINA ontwikkelt het gelijknamige ERP-pakket voor de meubelsector.

Volgens Ronny Ruyters, de CEO van ACA IT-Solutions, biedt de overname mooie perspectieven voor de gebruikers van QINA. Het bedrijf heeft de voorbije jaren geïnvesteerd in de ontwikkeling van het pakket, om er zo nog meer een verticale oplossing van te maken, specifiek voor de meubelmarkt.

“De integratie van QINA in de sectorgerichte organisatie van Colijn Informatie Technologie bouwt verder op die specialisatie”, zegt Ronny Ruyters. “De klanten van QINA gaan hier beter van worden. We werken daarom nauw samen met Colijn.”

Samenwerking
Praktisch gezien gebeurt de overname door Uni-World, een Belgisch bedrijf van de Colijn IT-groep. Op verzoek van ACA IT-Solutions neemt Uni-World geen medewerkers mee over. Uni-World leidt een nieuw team op dat geruime tijd nauw zal samenwerken met het bestaande team van ACA IT-Solutions.

“Onze roots liggen in de meubelbranche”, zegt Marc Colijn, directeur van Colijn Informatie Technologie. “Dat we onze knowhow nu ook in België kunnen uitbouwen, biedt ons een mooie uitdaging.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business