Het nieuwe EMC Data Domain DD160 deduplicatiesysteem is exclusief beschikbaar via het EMC-partnernetwerk. Tegelijk reikt EMC het kanaal drie nieuwe partnerprogramma’s aan. Het Data Domain DD160 deduplicatiesysteem van EMC biedt bedrijven meer efficiëntie en schaalbaarheid voor kleine datacenters en kantoren op afstand. Het is een oplossing die zich specifiek op het middensegment richt. Verder heeft […]

Advertentie

Het nieuwe EMC Data Domain DD160 deduplicatiesysteem is exclusief beschikbaar via het EMC-partnernetwerk. Tegelijk reikt EMC het kanaal drie nieuwe partnerprogramma’s aan.

Het Data Domain DD160 deduplicatiesysteem van EMC biedt bedrijven meer efficiëntie en schaalbaarheid voor kleine datacenters en kantoren op afstand. Het is een oplossing die zich specifiek op het middensegment richt. Verder heeft EMC verbeteringen aangebracht aan de VNXe unified storage-technologie, de ook exclusief via EMC-partners verkrijgbaar is.

De VNXe-oplossingen ondersteunen nu ook flash drives en zijn uitgerust met meer geheugen en capaciteit. “Door de distributie van de DD160 en de VNXe aan onze partners toe te wijzen, ontsluiten we samen met die partners nieuwe marktopportuniteiten”, aldus Dirk Hoorelbeke, Indirect Sales and Business Development Manager bij EMC.

Drie programma’s
Met drie nieuwe partnerprogramma’s biedt EMC extra ondersteuning aan het kanaal. Zo is er het nieuwe VNXe ‘Try & Buy’-programma, waarbij een Velocity-partner de VNXe-producten 45 dagen op proef kan aanbieden. Met het VNXe ‘Quick Ship’-programma kan de partner ook sneller gepreconfigureerde producten distribueren. De oplossing is in principe al twee dagen na bestelling leverbaar.

Tot slot is er nog het ‘U Sell U Earn’-initiatief, waarmee EMC zijn partners de mogelijkheid biedt trainingsdiensten te verkopen en daarbij tegelijk trainingen voor zichzelf te verdienen.


 

Advertentie