Nieuws

Gratis apps voor gedupeerde BlackBerry-gebruikers

RIM biedt de BlackBerry-gebruikers die last hadden van de netwerkproblemen vorige week twaalf apps aan, met een totale waarde van ongeveer 100 euro.

BlackBerry-gebruikers die na de netwerkproblemen van vorige week gehoopt hadden op een geldelijke compensatie, komen bedrogen uit. Research In Motion kiest ervoor om zijn gebruikers tien gratis apps te geven met een gezamenlijke waarde van om en nabij de 100 euro.

Het app-pakket bestaat uit de spelletjes The Sims 3, Bejeweled, N.O.V.A., Texas Hold’em Poker 2, Bubble Bash 2 en de productiviteits-applicaties Photo Editor Ultimate, Drive Safe.ly Pro, iSpeech Translator Pro, Drive Safe.ly Enterprise, Nobex Radio Premium, Shazam Encore en Vlingo Plus.

Zakelijke klanten met een abonnement op de BlackBerry Enterprise Server (BES) krijgen boven op het softwarepakket een maand gratis technische ondersteuning. De apps zullen wereldwijd beschikbaar komen in de loop van de komende weken. Downloaden kan tot het einde van het jaar.

Hoewel de netwerkproblemen bij RIM maar vier dagen geduurd hebben, schatten analisten dat de Canadezen er hun broek aan scheuren voor 100 miljoen dollar. Dat meldt Slashgear.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business