Nieuws

Cisco en Citrix stimuleren desktopvirtualisatie

Cisco en Citrix willen samen desktopvirtualisatie vereenvoudigen en de acceptatie ervan bevorderen. Een strategische alliantie maakt het voor Cisco en Citrix mogelijk om de implementatie van virtuele desktops en applicaties te vereenvoudigen.

Nu de industrie zich steeds duidelijker richt op het cloudtijdperk en er almaar meer mobiele gebruikers bijkomen, is er meer behoefte aan virtuele desktops en rich media-applicaties die overal en altijd – en vanaf elk device – bruikbaar zijn. Bedrijven stappen daarom over op desktopvirtualisatie. Oplossingen zoals Cisco Virtualization Experience Infrastructure (VXI) met Citrix XenDesktop ondersteunen desktopvirtualisatie, networking, enzovoort.

Eenvoudige desktopvirtualisatie
De samenwerking van Cisco en Citrix is gericht op het leveren van oplossingen die het voor organisaties op een eenvoudige en kostenefficiënte manier mogelijk maken om desktopvirtualisatie in te zetten op miljoenen pc’s, tablets, smartphones en thin clients. Daarnaast zorgt de alliantie voor datacenteroplossingen die het eenvoudiger maken om de infrastructuur in te zetten die nodig is om IT als een dienst te leveren in verschillende netwerken en geografische gebieden.

Cisco en Citrix werken ook samen aan de verbetering van de gebruiksvriendelijkheid via een veilig Cisco-netwerk dat geschikt is voor Citrix HDX. Cisco en Citrix blijven verder nauw samenwerken aan de ontwikkeling van datacenteroplossingen en cloudtechnologieën die het gebruik van clouddiensten moeten stimuleren.
 


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business