Nieuws

Peter Paul Bénard aan het hoofd van D-Link

Netwerkleverancier D-Link heeft Peter Paul Bénard aangesteld als nieuwe country manager voor de Benelux. Bénard wordt verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten van het bedrijf, waaronder retail, distributie, VAR en service providers. 


Voor zijn aanstelling was Peter Paul Bénard vijf jaar aan de slag als country manager Benelux bij Epson. De Nederlander ontwikkelde er een succesvol distributiemodel en verhoogde het marktaandeel van de professionele en consumentenproducten. Voorheen werkte Bénard nog voor onder meer Samsung, Infonet, KPN en HP.

Nieuwe marktsegmenten
De belangrijkste doelstelling van Bénard bestaat erin om bij D-Link de diverse distributiekanalen verder te ontwikkelen en nieuwe marktsegmenten aan te boren. Hij ziet daarbij heel wat mogelijkheden, onder meer in de markt voor IP-bewaking en zakelijke netwerkoplossingen.

“We willen de lokale markt van nabij kennis laten maken met de oplossingen die D-Link biedt voor het Digital Home-concept. Voor de zakelijke oplossingen kijk ik ernaar uit om met partners samen te werken, en om daarbij de toegevoegde waarde te leveren waar kleine en middelgrote bedrijven naar op zoek zijn.”
 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business