Samsung en Google hebben geheel onverwacht de onthulling van de Nexus Prime, die op 11 oktober gepland was, uitgesteld. Dat meldt de technologieblog Thisismynext. Samsung en Google zijn het er volgens hun verklaring over eens dat het niet het juiste moment is om een nieuw product te lanceren. Ze beloven wel snel een nieuwe datum […]

Advertentie

Samsung en Google hebben geheel onverwacht de onthulling van de Nexus Prime, die op 11 oktober gepland was, uitgesteld.

Dat meldt de technologieblog Thisismynext. Samsung en Google zijn het er volgens hun verklaring over eens dat het niet het juiste moment is om een nieuw product te lanceren. Ze beloven wel snel een nieuwe datum en plaats van afspraak bekend te maken.

De Nexus Prime, ook bekend onder de naam Samsung Galaxy Nexus, moet de eerste smartphone worden die op Android 4.0 Ice Cream Sandwich draait. Eerder vandaag lekten de specificaties en een filmpje van het toestel in actie uit. De reden voor de vertraging is onbekend.

Update 17:10 uur

Samsung en Google hebben omwille van het recente overlijden van Apple-goeroe Steve Jobs besloten om de lancering van de Nexus Prime, ook bekend als de Galaxy Nexus, en Android 4.0 Ice Cream Sandwich te verplaatsen naar 27 oktober in Londen. Dat melden The Next Web en Nu.nl.

 

Advertentie