Nieuws

AppSense reikt award uit aan Raido

AppSense heeft de award voor Belgische ‘Partner of the Year’ toegekend aan Raido. Het bedrijf nam de award in ontvangst tijdens het Benelux partnerevenement van AppSense in Nederland.

Raido richt zich als virtualisatiespecialist onder meer op de oplossingen van Microsoft en Citrix. Op het vlak van user virtualisatie bouwde het bedrijf ervaring uit met AppSense. “Met die oplossing kunnen onze klanten een consistente en gepersonaliseerde werkomgeving aanbieden aan hun gebruikers”, zegt Wim Van Balen, CEO van Raido. “Tegelijk maken ze optimaal gebruik van de bestaande hardware, verlagen ze hun kosten en verhogen ze de beveiliging.”

Onafhankelijk advies
Raido levert onafhankelijk advies rond het gebruik van AppSense. Het bedrijf bouwde de voorbije jaren een rijke expertise uit aan de hand van implementaties van de AppSense-oplossingen. “De award van ‘Partner of the Year’ is een mooie beloning voor de prestaties die we het afgelopen jaar op het vlak van user virtualisatie hebben gerealiseerd,” stelt Van Balen.

Bedrijven zetten user virtualisatie in om de beheerskosten van hun desktoppark te verlagen. AppSense doet dat door de gebruikersomgeving los te koppen van de onderliggende desktop. De technologie vormt op die manier een belangrijk element bij desktopvirtualisatie.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business