Nieuws

Easy-m breidt uit in de Kempen

Easy-m opent vandaag zijn negende verkooppunt. De nieuwe is gevestigd op het domein van het nieuwe Shopping Park in Olen.

Easy-m groeit expansief. Nauwelijks zes weken geleden opende de zaak een winkel in Vilvoorde. Met Olen komt het aantal nieuwe vestigingen dit jaar op vier. Easy-m beschikt nu over negen winkels en is daarmee één van de grootste Apple Premium Resellers in ons land.

“De Kempen zijn onze thuisbasis”, zegt zaakvoerder Annick Maes. “Met de nieuwe winkel in Olen willen we bestaande en nieuwe klanten, zowel particulieren als B2B-klanten, nog beter bedienen. We blijven onze positie als Applelspecialist van de Kempen verder versterken.” In de Kempen heeft easy-m nog winkels in Herentals en Turnhout.

Grootste van de Benelux
Het pand in het open shoppingcenter van Olen heeft een totale oppervlakte van 370 vierkante meter, met een voorziene winkelruimte van 150 vierkante meter. Dat maakt van de winkel de grootste Apple Premium Reseller-vestiging van de Benelux. Het verkooppunt beschikt ook over een opleidingsruimte voor vijftig personen, waar klanten bij de aankoop van een toestel een gratis Appleopleiding kunnen volgen.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business