De iPhone 5 zal niet worden voorgesteld in San Francisco, waar eerdere grote productlanceringen van Apple plaatsvonden. Als Apple iets groots heeft aan te kondigen, dan doet het dat gewoonlijk in San Francisco. Alle iPhones en de iPad en iPad 2 werden daar op de wereld losgelaten. Maar volgens All Things D is dat deze […]

De iPhone 5 zal niet worden voorgesteld in San Francisco, waar eerdere grote productlanceringen van Apple plaatsvonden.

Als Apple iets groots heeft aan te kondigen, dan doet het dat gewoonlijk in San Francisco. Alle iPhones en de iPad en iPad 2 werden daar op de wereld losgelaten. Maar volgens All Things D is dat deze keer niet het geval. Bronnen van de meestal goed ingelichte site zeggen dat de lancering op de Apple-campus in Cupertino zal plaatsvinden.

Waarom deze wordt verplaatst naar de eigen kantoren is niet bekend, maar de website denkt dat het afhuren van een grote zaal door Apple te veel speculatie zou losweken. Alsof dat nu nog niet het geval is.

De iPhone 5 wordt naar alle waarschijnlijkheid op 4 oktober aan de wereld getoond. Apple zelf houdt naar oude gewoonte de lippen stevig op elkaar over wat het gaat doen. De lancering wordt meteen de eerste voor de nieuwe algemeen directeur Tim Cook.