Nieuws

AureliumClubdag

Anders Werken – Anders Bekeken

Op 27 oktober om 16:00u organiseren wij voor het eerst onze ledendag. Een dag voor u dus!

“Anders werken” wordt het thema. En dat belichten we vanuit verschillende invalshoeken. Op dit moment bevestigden alvast 3 boeiende sprekers hun aanwezigheid:

•Vincent Van Quickenborne (ontslagnemend minister voor ondernemen en vereenvoudigen) komt het thema “anders werken” toelichten vanuit het standpunt van de overheid.
•Jan Hofkens (Managing Partner – Lydian Lawyers) komt het thema “anders werken” behandelen vanuit zijn zijn uitgebreide ervaring op het gebied van arbeidsrecht en het socialezekerheidsrecht. Ook vanuit zijn focus op privacy in de arbeidsrelatie en zijn ervaring bij de redactie van diverse HR policies, brengt hij ongetwijfeld een bijzonder boeiende en leerrijke kijk op de materie!
•Koen Slootmaeckers (Zaakvoerder Aurelium NV) zal komen toelichten hoe Aurelium vandaag in de praktijk omgaat met het “anders werken”. Maar er wordt ook in de (nabije) toekomst gekeken met een preview op de plannen van het nieuwe ClubHouse!
Kortom, nu al 3 boeiende verhalen die het zeker en vast de moeite waard maken om langs te komen! Bovendien is er aansluitend (vanaf 18:00u) nog een uitgebreide netwerkreceptie die u de mogelijkheid geeft om na te praten en kennis te maken met uw collega clubleden!

Hopelijk tot dan!

Agenda:

•16:00u: Ontvangst (zo bent u voor de files bij ons)
•16:30u: Aanvang eerste spreker
•18:00u: Aanvang netwerkreceptie

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business