Nieuws

Barracuda brengt roadshow naar Europa

Op 11 oktober komt de ‘No Limits Roadshow’ van Barracuda naar Brussel. De securityleverancier nodigt eindgebruikers, service providers en resellers uit om op het evenement kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen.

Alles samen doet de ‘No Limits Roadshow’ 23 steden aan in negen landen. Barracuda brengt de roadshow voor het eerst naar Europa. De bescherming van bedrijfskritische gegevens staat centraal tijdens het evenement. Ook presenteert Barracuda er de laatste onderzoeksresultaten
over de gevaren die gebruikers op het internet kunnen ontmoeten. Het gaat daarbij onder meer over geavanceerde en doelgerichte aanvallen via Facebook, LinkedIn en Twitter.

De roadshow van Barracuda duurt een halve dag en is gratis toegankelijk. Het doelpubliek bestaat uit managing directors, CIO’s, IT-administrators, IT-managers, netwerkbeheerders, e-mail-administrators en IT service providers. Ook eindgebruikers zijn welkom. Zij kunnen op de roadshow terecht voor diepgaande informatie over de nieuwste beveiligingsoplossingen.

Tips voor resellers
Voor de resellers organiseert Barracuda Labs speciale infosessies rond actuele gevaren, maar ook over virtueel, hybride en cloudgebruik van de oplossingen. Verder zijn er ook sessies met informatie en tips rond het Barracuda Partner Programma.

Info en inschrijving:
– voor eindgebruikers: //www.barracudanetworks.com/tour15
– voor partners: //www.barracudanetworks.com/tour16


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business