Nieuws

Europese ISO 27001 hercertificatie voor Interxion

Interxion heeft een hercertificatie verkregen van de ISO 27001-standaard voor informatiebeveiliging en bedrijfscontinuïteit voor de elf Europese landen waarin het bedrijf actief is.

De Europese ISO-accreditatie biedt de klanten van Interxion een garantie op het vlak van dienstverlening en beveiliging. Het certificaat laat Interxion bovendien toe een uniforme en geïntegreerde oplossing te bieden aan multinationale klanten van 28 datacenters in 13 Europese hubs.

Elk aspect
De audit- en certificatieprocedure van de ISO 27001-standaard richt zich op elk bedrijfsaspect van het datacenter, inclusief de fysieke infrastructuur, de beveiliging van de locatie, het toegangsbeheer, het kennisniveau van het personeel, de communicatie en bedrijfsvoering, de juridische compliance, en de beschikbaarheid van systemen voor back-up en disaster recovery.

Voor de fysieke beveiliging van de datacenters maakt Interxion gebruik van verschillende beveiligingslagen, waaronder cameratoezicht, beveiligingssluizen, biometrische scans en permanente bewaking. Elke locatie is intussen ook geaccrediteerd voor de internationale BS25999-standaard voor bedrijfscontinuïteit.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business