Nieuws

2X Software zoekt Belgische resellers

Om verder te groeien spreekt 2X Software nu ook Belgische Citrix Silver Partners aan. 2X Software biedt ‘een aantrekkelijk alternatief’.


2X Software biedt oplossingen voor desktop- en applicatievirtualisatie. Het voorbije jaar verdubbelde het bedrijf het aantal resellers in het Noord-Europese kanaal tot 525. Het bedrijf plaatst zich lijnrecht tegenover Citrix. 2X Software gaat daarbij actief op zoek naar Citrix Silver Partners die de overstap willen maken. Het argument van 2X Software is simpel: het bedrijf biedt een eenvoudiger en goedkopere oplossing.

Gesloten markt
In België heeft 2X Software op dit moment 19 resellers. “We willen er graag meer”, zegt Paul Robinson, managing director voor Noord-Europa en het VK, “maar het is niet makkelijk in de Belgische markt in te breken.” 2X Software benadert de resellers via het Belgische kantoor van de Nederlandse distributeur Portland. Op termijn zou 2X Software in België graag met een vijftigtal resellers werken.

“We moedigen de resellers aan om rond onze producten diensten met toegevoegde waarde te ontwikkelen”, aldus Paul Robinson. “Daar kan de reseller meer mee verdienen, terwijl die aanpak ook de basis vormt voor een langetermijnrelatie met de klant.” De training van de Belgische resellers gebeurt door Robinson zelf. In oktober gaan de eerste sessies met Belgische resellers van start.


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business