Nieuws

De oplossing prevaleert op de technologie

Desktop Virtualisatie optimale toegang voor vaste en tijdelijke gebruikers

Het Europacollege kwam voor de uitdaging te staan om al haar gebruikers – studenten, staf, (gast-)docenten en onderzoekers – een zo flexibel mogelijke toegang tot haar servers te geven. Of mensen nu op de campus, thuis of in het internetcafé zitten, met één login hebben ze direct toegang tot onderzoeksdossiers, uitgebreide bibliotheektoepassingen, etcetera. En door het gebruik van hetzelfde basispakket moeten conversieproblemen ook tot het verleden behoren.

Het team van het Europacollege laat zich door Login Consultants informeren over VDI of Virtual Desktop Infrastructure. Een technologisch gecompliceerde IT-omgeving klaar voor de toekomst, die ervoor zorgt dat alle gebruikers toegang hebben tot bedrijfsdata en – software via de centrale server. Geen gedoe meer met USB-sticks, cd-roms, etc.

[download_file]

Door de professionele aanpak en no-nonsense mentaliteit klikte het goed tussen het ICT-team van het Europacollege en Login Consultants. Door onze objectieve kijk op de virtualisatiemarkt hebben we samen emt Pieter Corneillie de juiste keuze kunnen maken voor een VDI-oplossing

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business