Nieuws

Nieuwe directeur voor Adobe Benelux

Adobe Systems Benelux heeft Derk-Jan Brand aangesteld als managing director voor de Benelux. Brand is daarmee verantwoordelijk voor het strategische beleid en de bedrijfsvoering in België, Nederland en Luxemburg.

Samen met het marketing- en salesteam en de strategische Adobe-partners in de Benelux wil Derk-Jan Brand de positie van het bedrijf verder versterken. Brand bouwde de voorbije jaren een uitgebreide ervaring op als manager. Voor hij bij Adobe in dienst trad, was hij sales leader Enterprise Content Management Benelux binnen de IBM Software Group. Daarvoor was Brand een tijdlang country manager Benelux & Nordics bij FileNet.

Meer zakelijk succes
Derk-Jan Brand brengt uit zijn vorige jobs expertise mee naar Adobe die hij kan toepassen in zijn nieuwe uitdaging als managing director voor de Benelux. “Het einddoel van Adobe bestaat erin onze klanten de weg te wijzen naar meer zakelijk succes”, zegt hij. “We doen dat door hen te helpen bij de creatie van aantrekkelijke content en applicaties. Daarmee kunnen ze dan de impact van hun communicatie verbeteren,  hun merken versterken en een impuls geven aan hun productiviteit.”


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business