Nieuws

Motorola vernieuwt zakelijke Android met Pro+

Motorola heeft de Pro+ voorgesteld, een Androidtelefoon met volledig toetsenbord. Het is een update voor de Motorola Pro die in februari uitkwam.

De naamgeving van de Pro+ lijkt op die van de Defy+, de opvolger van de Defy, een waterdichte, verstevigde telefoon.

De Pro+ heeft een iets langere batterijduur dan zijn voorganger dankzij de 1600 mAh-batterij die de versie met 1420 mAh vervangt. Het besturingssysteem is Android Gingerbread 2.3, ook al een upgrade tegenover Froyo 2.2. Met 113 gram is de telefoon ook lichter dan zijn 134 gram zware voorganger.

Beter scherm
De grootste upgrade is het scherm. Dat is nog steeds 3,1 inch groot, maar kan nu 640×480 pixels weergeven. De originele Pro had een resulotie van 320×480 pixels.

De afmetingen zijn zo goed als gelijk gebleven. Hij is een millimeter langer. Net zoals bij de Pro is een processor van 1 GHz het kloppend hart, en de camera kan 5 megapixels vastleggen. De opslagcapaciteit gaat er wel op achteruit, van acht naar vier gigabyte.

De Pro+ heeft een BlackBerry-achtig toetsenbord. Het toestel richt zich dan ook op de zakelijke gebruiker. Standaard heeft het toestel ook 25 beveiligingsinstellingen voor de Exchange ActiveSync, zoals pin-vergrendeling, automatische herkenning van Exchange Servers en uitgebreide beheers-API’s.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business