Nieuws

Verizon neemt CloudSwitch over

Verizon neemt CloudSwitch over, een leverancier van cloudsoftwaretechnologie. Dankzij de overname zullen klanten van Verizon de overstap naar de cloud makkelijker kunnen maken.

Verizon zal CloudSwitch integreren in haar dochteronderneming Terremark. Dat moet Verizon toelaten zijn cloudstrategie sneller uit te voeren. CloudSwitch versterkt onder meer de mogelijkheden op het gebied van hybride clouds en cloud-naar-cloud oplossingen.

CloudSwitch is afkomstig uit Burlington in de Amerikaanse staat Massachusetts. Het bedrijf levert software waarmee bedrijven applicaties of taken kunnen verplaatsen van het datacenter naar de cloud, zonder dat ze daarbij de applicatie of de infrastructuurlaag hoeven aan te passen. Met de technologie van CloudSwitch neemt Verizon een belangrijke drempel voor de cloud weg.

Tastbare voordelen
“Cloud computing biedt steeds meer mogelijkheden en tastbare voordelen, zowel voor onze bedrijfsklanten als voor de consumenten die zij bedienen”, aldus Bob Toohey, hoofd Global Enterprise bij Verizon. “Met de overname van CloudSwitch zetten we opnieuw een stap in het definiëren van cloud-omgevingen voor bedrijven.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business