Een smartphone kiezen is niet makkelijk. Het aanbod en de mogelijkheden zijn echt overweldigend. Maar met de hulp van de website Geekaphone zit je snel op het juiste pad. Wie zich aansluit bij de massa Apple-adepten heeft het niet moeilijk, maar kiezen voor het juiste Android-, BlackBerry- of Windows Phone-model heeft wat meer voeten in […]

Advertentie

Een smartphone kiezen is niet makkelijk. Het aanbod en de mogelijkheden zijn echt overweldigend. Maar met de hulp van de website Geekaphone zit je snel op het juiste pad.

Wie zich aansluit bij de massa Apple-adepten heeft het niet moeilijk, maar kiezen voor het juiste Android-, BlackBerry- of Windows Phone-model heeft wat meer voeten in de aarde.

Een bezoekje aan de website Geekaphone helpt je vermoedelijk al een flink eind op weg in je keuze. Kies een besturingssysteem en een maximumprijs en Geekaphone toont alle toestellen die aan je keuze voldoen. Binnen die selectie vink je dan eenvoudig een aantal gewenste eigenschappen aan: HD-camera, oledscherm, merk enzovoort.

De lijst van toestellen die voldoen wordt onmiddellijk aangepast. Je kan voor elk toestel de specificaties en prijzen bekijken. Soms zijn er ook reviews of vergelijkingen te vinden.

Opgelet met de prijzen echter. Die zijn dikwijls erg optimistisch en niet zelden verbonden aan een contract van een aantal jaar bij een buitenlandse operator. 29 euro voor een Samsung Galaxy S II lijkt ons wel erg goedkoop. Op de startpagina van Geekaphone kan je onderaan kiezen voor Franse, Duitse of Engelse prijzen.
 

Advertentie