Vanalf half september is de Spider Podium(Tablet) van het merk Breffo verkrijgbaar in België. Deze opmerkelijke houder is geschikt voor een veelvoud aan toestellen, waaronder fotocamera’s, smartphones en tablets. De Spider heeft zijn naam niet gestolen, want hij lijkt als twee druppels water op een heuse spin. Alle acht poten zijn flexibel zodat je je […]

Advertentie

Vanalf half september is de Spider Podium(Tablet) van het merk Breffo verkrijgbaar in België. Deze opmerkelijke houder is geschikt voor een veelvoud aan toestellen, waaronder fotocamera’s, smartphones en tablets.

De Spider heeft zijn naam niet gestolen, want hij lijkt als twee druppels water op een heuse spin. Alle acht poten zijn flexibel zodat je je digitale apparaat op zowat elk oppervlak kunt opstellen. Ook ophangen aan bijvoorbeeld de achterkant van een autostoel is mogelijk. Via deze link zie je meer voorbeelden van de vele toepassingen van de Spider Podium(Tablet).

De adviesprijs van de Spider bedraagt 29,99 euro voor de PodiumTablet, en 17,99 euro voor de kleinere Podium-variant (die geschikt is voor smartphones). Beide producten worden in België verdeeld door SWDistri.

Advertentie