Nieuws

Rokario Bandwidth Monitor Lite Edition 2.21

R [download_file] okario Bandwidth Monitor vertelt je precies hoeveel bits er op elk moment door je netwerkadapter gaan. En het houdt daar bovendien een historiek van bij. Handig voor wie wil weten hoeveel bits hij op een bepaald moment verstookt heeft.

Meteen na de installatie geef je eerst aan van welke netwerkadapter Bandwith Monitor het verkeer moet loggen. Standaard krijg je dan een klein venstertje te zien met grafieken die in realtime aangeven hoeveel binnenkomende en uitgaande data die netwerkadapter passeren.
Vanuit het systeemgebied van de Windows-taakbalk kan je via de Logs-optie echter ook een historiek opvragen. Hier lees je dan in chronologische volgorde de hoeveelheid gedownloade en geüploade data af.
Ten slotte kan je ook nog een paar instellingen wijzigen. Zo kan je ervoor zorgen dat de tool automatisch door alle actieve netwerkadapters fietst en dat het programma automatisch mee met Windows opstart. Ook de periode gedurende welke je de realtime grafieken te zien krijgt, is instelbaar.
Er bestaat tevens een commerciële variant van deze tool met enkele extra mogelijkheden, zoals (instelbare) notificaties.  

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business