Nieuws

R&M boomt in West-Europa

R&M rapporteert een omzetgroei van 16,7% over de eerste helft van 2011, vergeleken met dezelfde periode in 2010. In West-Europa groeit de producent van bekabelingsoplossingen met 31%.

Onder meer thuisland Zwitserland en Dubai zijn verantwoordelijk voor de groei. Maar er is meer. "Als onderdeel van onze decentrale groeistrategie, hebben wij in juni een West-Europees regiokantoor in Nederland geopend", vertelt Richard Eichhorn, Managing Director Western Europe. "Van daaruit kunnen wij de lokale R&M-teams in een groot aantal landen beter ondersteunen.” De grote groei die R&M nu in West-Europa realiseert, is onder meer afkomstig van projecten voor ziekenhuizen, datacenters en internetproviders.

Marktontwikkelingen
De sterke Zwitserse Frank is een last voor R&M’s omzet- en margegroei. Concurrenten uit Europa en de Verenigde Staten hebben tot 20% prijsvoordeel in vergelijking met de situatie van vijftien maanden geleden. Het verplicht R&M om de interne efficiëntie te verbeteren en bepaalde activiteiten naar andere landen te verplaatsen.

Toch verwacht R&M op korte termijn nog altijd positieve resultaten, omdat het bedrijf in een groeimarkt opereert. "Wij kunnen verder groeien met onder meer glasvezelsystemen voor Fiber To The Home (FTTH) en datacenters", luidt het. Al blijft het bedrijf voorzichtig plannen. "De algemene economische trend is nog altijd onvoldoende stabiel.”

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business