Nieuws

Easy-m neemt Macalike over

Easy-m gaat voor de Brusselse rand. De Apple Premium Reseller heeft Macalike uit Vilvoorde overgenomen.
 

Vrijdag opent Easy-m zijn achtste vestiging, de voormalige reseller Macalike uit Vilvoorde. De naam van het bedrijf – Brussels voor ‘gemakkelijk’ – leek al een verwijzing naar het woord ‘easy’ in de naam van de Apple Premium Reseller uit de Kempen.
 

Met de nieuwe winkel wil Easy-m niet alleen Vilvoorde, maar meteen de hele Brusselse rand bedienen. In Vilvoorde beschikt Easy-m daarvoor onder meer over een opleidingsruimte, waar klanten demo’s van Appleproducten zullen kunnen volgen. Bart Reygaert van Macalike wordt verantwoordelijk voor de B2B-klanten van Easy-m in de nieuwe regio.
 

Logische stap
Na de opening van winkels in Leuven en Mechelen, leek de Brusselse rand voor Easy-m de logische volgende stap. “Er zijn heel wat bedrijven en onderwijsinstellingen gevestigd”, zegt zaakvoerder Annick Maes. Die kan Easy-m vanuit Vilvoorde beter benaderen. Onder meer de Vrije Universiteit Brussel is al klant, van zowel Easy-m als Macalike. Easy-m is vooral bekend als Apple Premium Reseller, maar is daarnaast ook partner van onder meer Microsoft, Adobe, Lacie en Brother.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business