Nieuws

Avnet distribueert Hitachi Data Systems in Belux

Avnet Technology Solutions breidt zijn relatie met opslagleverancier Hitachi Data Systems uit naar België en Luxemburg. Avnet treedt toe tot het wereldwijde True North Partner Program.

Avnet neemt het volledige aanbod van high-end en midrange storage op in zijn portfolio voor VAR’s en ISV’s. Daarnaast tekent het bedrijf voor de distributie van de verschillende oplossingen van Hitachi Data Systems rond onder meer Microsoft, Oracle, SAP en VMware.

Resellers van Hitachi Data Systems genieten van het grote marktbereik van Avnet. Bovendien kunnen ze nu ook complete opslagoplossingen ontwikkelen, omdat Hitachi nu toegang krijgt tot de aanvullende diensten en technologieën uit het Avnet-portfolio. Via de samenwerking met Avnet hoopt Hitachi Data Systems alvast verder te kunnen groeien in België en Luxemburg.

Breder aanbod
“De producten van Hitachi Data Systems passen perfect in het Avnet-portfolio van opslagoplossingen”, zegt Huib Klaassens, country manager Avnet Technology Solutions Benelux. “Bedrijven kijken tegen sterk groeiende hoeveelheden bedrijfskritische data aan, terwijl ze moeten voldoen aan steeds strengere regelgeving. Wij helpen onze partners bij de ontwikkeling van oplossingen die tegemoet komen aan die behoeften. Via Hitachi Data Systems verbreden we ons productportfolio.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business