Nieuws

SAP Belux zoekt nieuwe partners

SAP wil zijn partnernetwerk in België en Luxemburg gevoelig uitbreiden. Het softwarebedrijf zoekt partners voor zowel de KMO- als de enterprisemarkt.

SAP heeft Koen Bické aangesteld als channel & allicance director. Hij moet de vernieuwing en uitbreiding van het partnernetwerk in goede banen leiden. Bické is afkomstig van telecomspeler Colt, waar hij in België en in verschillende Europese landen instond voor de uitbouw van het partnernetwerk.

Tot nog toe benaderde SAP de zogenaamde large accounts rechtstreeks of via één van de Alliance-partners. “In de toekomst zullen meer kanaalpartners de kans krijgen om bedrijven in dat segment te helpen”, zegt Koen Bické, “complementair aan de activiteiten van ons directe verkoopteam.” SAP is daarbij vooral op zoek naar partners met specifieke sectorervaring, naast partners die de expertise van het lokale team aanvullen.

KMO via het kanaal
Voor het KMO-segment zoekt SAP bijkomende kanaalpartners. Met de uitbreiding van het partnernetwerk wil het bedrijf bijkomende expertise aanboren om klanten uit diverse sectoren te kunnen helpen. Voortaan laat SAP het benaderen van de KMO-markt helemaal aan zijn kanaalpartners over, uiteraard met de nodige ondersteuning van SAP.

“Met hun specifieke ervaring, expertise en marktkennis moeten de partners ons toelaten om oplossingen te leveren aan bedrijven uit nog meer sectoren en regio’s, en aan ondernemingen met bijzondere behoeften”, aldus Koen Bické.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business