Avnet Technology Solutions start met de distributie van IBM Retail Store Solutions. Avnet gaat de retailoplossingen van IBM distribueren via zijn VAR’s en ISV’s in België, Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk. Door de overeenkomst kunnen VAR’s en ISV’s complete retailoplossingen aanbieden, al dan niet gecombineerd met server-, opslag-, wireless en mobility-producten. Avnet […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Avnet Technology Solutions start met de distributie van IBM Retail Store Solutions. Avnet gaat de retailoplossingen van IBM distribueren via zijn VAR’s en ISV’s in België, Nederland, Luxemburg, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Oostenrijk.

Door de overeenkomst kunnen VAR’s en ISV’s complete retailoplossingen aanbieden, al dan niet gecombineerd met server-, opslag-, wireless en mobility-producten. Avnet zal daarbij integratiesupport bieden voor oplossingen op ISV-basis. Dat gebeurt vanuit het door IBM geaccrediteerde integratiecentrum van Avnet in Tongeren.

De stap naar de retailmarkt is het logische gevolg van de jarenlange samenwerking tussen Avnet en IBM. “We zullen specifieke support bieden voor partners die van plan zijn hun business in het retailmarktsegment uit te breiden”, zegt Miriam Murphy, senior vice president voor IBM bij Avnet Technology Solutions. “Het gaat onder meer om opleiding, partnerimplementatie, demo’s van oplossingen en de ontwikkeling van POC’s (Proof Of Concept) voor eindklanten van partners.”

Jubileum
Avnet is wereldwijd de grootste distributeur van IBM, met een jaarlijkse verkoop van meer dan drie miljard dollar. Beide bedrijven hebben onlangs de vijfentwintigste verjaardag van hun samenwerking gevierd.