Nieuws

FotoSketcher 2.10

Wil je van je saaie foto’s levendige schilderijen maken, dan kan je aan de slag met het handige FotoSketcher.

Bijna elke fotobewerkingstool bevat wel functies of plug-ins om allerlei effecten op foto’s los te laten. FotoSketcher laat zich bezwaarlijk een krachtige fotobewerkingstool noemen, maar is wel prima geschikt om zonder veel moeite of tijd je foto de allures van een schilderij te geven.

[download_file]

Even opletten wel dat je tijdens de installatie niet ongewild mee een toolbar installeert of Ask.com tot je zoek- en startpagina promoveert.
Niet te veel knoppen
Het programma laat zich snel doorgronden. Daar heeft de heldere interface met een beperkt aantal knoppen veel mee te maken.
Zodra je een bronafbeelding hebt ingeladen kan je aan de slag. Vanuit een bescheiden knoppenbalk is het bijsnijden of het aanpassen van helderheid, contrast, verzadiging of scherpte snel gebeurd. Eigenlijk alles regel je heel eenvoudig met behulp van schuifknoppen.
Tekenstijlen
De grootste charme van FotoSketcher zit echter achter de knop Instellingen. Er verschijnt dan een venster waar je uit verschillende tekenstijlen kunt putten. Wij vinden hier onder meer enkele effecten voor potloodtekeningen, oliepastel, pentekeningen en schilderijen terug. Bij elk effect kan je nog verschillende aspecten bijstellen. Opnieuw met behulp van die handige schuifknoppen.
We vermelden nog dat je ook tekst aan je afbeeldingen kunt toevoegen, maar op dit vlak zijn de mogelijkheden duidelijk beperkter.
Het moet gezegd: wij zijn best wel te vinden voor de resultaten. Nu nog wachten op de galerij die onze creaties wil exposeren.
FotoSketcher kun je ook in een draagbare versie downloaden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business