Nieuws

Fujitsu herschikt Europese verkooporganisatie

Fujitsu reorganiseert zijn Europese verkooporganisatie. Met het initiatief zet het bedrijf de koers uit voor internationale groei en verstevigt het zijn marktpositie in Europa.

De centrale productverkooporganisatie voor Fujitsu in Europa, het Midden-Oosten, Afrika en India behoort sinds 1 juli tot de Product Sales Group onder de leiding van Hans-Dieter Wysuwa. Tot de verantwoordelijkheid van de centrale verkoopeenheid behoren taken als business development, de internationale multikanaalsstrategie en de centrale prijsstelling voor het productportfolio van Fujitsu.

Dienstverlening
Met het initiatief zet Fujitsu de koers uit voor internationale groei en verstevigt het bedrijf zijn marktpositie in Europa. Tegelijkertijd wil Fujitsu zo de dienstverlening aan klanten verbeteren, omdat de lokale salesorganisaties zich niet langer met centrale taken hoeven bezig te houden.

In de nieuwe structuur neemt de Belgische Veerle Limbos de leiding over de Corporate Channel Unit. Ze werkte de voorbije jaren als business developer in het Corporate Channel Team. Daar zorgde ze voor de ontwikkeling van het wereldwijde SELECT Partner Programma. Voorheen werkte Veerle Limbos als Channel Sales Development Manager voor Fujitsu in België.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business