Nieuws

VB100-award voor BullGuard

AntiVirus 10 van BullGuard heeft de VB100-award ontvangen van Virus Bulletin. BullGuard behaalde een score van negen op tien.

Virus Bulletin voert onafhankelijke vergelijkingstests uit voor antivirusproducten. Dit keer nam Virus Bulletin 43 beveiligingsproducten voor het platform Windows Server R2 onder de loep. BullGuard behaalde daarbij een score van negen op tien en ontving de VB100-award voor onder andere de korte scantijd en de stabiliteit van het product.

Concreet onderschepte AntiVirus 10 alle actieve virussen en polymorfe virussen. De oplossing scoorde ook hoog op Trojaanse paarden (99 procent) en wormen (99,78 procent). Een pluspunt volgens Virus Bulletin is ook het feit dat de gebruiker na installatie van het programma de computer niet hoeft te herstarten.

Balans
“We hebben een goede balans gevonden tussen veiligheid en gebruiksgemak”, vindt Claus Villumsen, CTO van BullGuard. “De testresultaten tonen een verbetering aan van onze impact op het systeem. Vroeger waren de resultaten niet altijd optimaal, omdat we veiligheid altijd op de eerste plaats hebben gezet. We hebben continu gewerkt aan het beperken van de systeembelasting en dat werpt nu zijn vruchten af.”

De complete review van Virus Bulletin is te vinden op //www.virusbtn.com/vb100/index

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business