Nieuws

Zuckerberg slechtst geklede technologieman

Modeblad GQ heeft een rangschikking gemaakt van de slechtst geklede mannen in Silicon Valley. Mark Zuckerberg wint dankzij zijn te grote kleren.

De oprichter van Facebook heeft volgens het modeblad niet in de smiezen dat je ook jeans in een maatje small kan kopen. Ook zijn dassen zijn altijd veel te groot. Hij houdt er ook van om zich als een arme student te kleden.

Grappenmakers hebben zelfs een parodie-kledinglijn opgericht die geïnspireerd is op de Facebookbaas, Mark by Mark Zuckerberg. De kledinglijn is trouwens niet echt te koop.

Steve Jobs op twee
Op nummer twee van de GQ-lijst staat Steve Jobs. “Hoewel Apple elke halve seconde een iPhone lanceert, krijgt Steve Jobs nooit een update. Hij blijft steeds bij zijn zwarte trui met rolkraag, klassieke jeans en loopschoenen.

Bill Gates staat op drie in het lijstje slechts geklede mannen uit Silicon Valley. Dat is opmerkelijk, want hij woont zo’n slordige 1.400 kilometer ten noorden van het Californische technologiecentrum. Maar dat mag GQ’s pret niet drukken.

Gates heeft de derde plaats te danken aan zijn collectie truien met V-kraag in alle kleuren van de regenboog. GQ vergelijkt hem met Harry Potter die al jaren weg is uit Hogwarts.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business