Iomega speelt in op de bekende ontwerpen van Apple en brengt in dezelfde lijn externe harde schijven die er perfect bij passen. Om ervoor te zorgen dat dit niet zomaar een externe harde schijf is, heeft Iomega een aantal interessante functies toegevoegd. Zo heeft de USB-poort vooraan een hoge oplaadcapaciteit van 2,1A, ruim genoeg om […]

Advertentie

Iomega speelt in op de bekende ontwerpen van Apple en brengt in dezelfde lijn externe harde schijven die er perfect bij passen.

Om ervoor te zorgen dat dit niet zomaar een externe harde schijf is, heeft Iomega een aantal interessante functies toegevoegd. Zo heeft de USB-poort vooraan een hoge oplaadcapaciteit van 2,1A, ruim genoeg om zelfs een iPad op te laden. Vooraan vinden we vier leds die aangeven hoeveel vrije ruimte er nog beschikbaar is. De schijf heeft exact dezelfde afmetingen als de voet van Apple’s iMac, niet toevallig natuurlijk.

Standaard is de 7200 RPM harde schijf geformatteerd in HFS+, handig voor Mac-gebruikers. Achteraan vinden we twee snelle FireWire 800-poorten en twee USB 2.0-aansluitingen. Ideaal om verschillende toestellen tegelijk aan te sluiten. De 2 TB-uitvoering kost ongeveer 199 euro, de 3 TB-versie 299 euro.


Geen velden gevonden.