LG heeft beslist om de V300 in Europa te lanceren, al dan niet op de Belgische markt. We zien duidelijk waar LG de mosterd heeft gehaald voor zijn All-In-One, maar er is meer. Intern vinden we een Sandy Bridge Intel-processor die de hulp krijgt van een AMD Radeon HD 6650M grafische kaart. De V300 geniet […]

Advertentie

LG heeft beslist om de V300 in Europa te lanceren, al dan niet op de Belgische markt. We zien duidelijk waar LG de mosterd heeft gehaald voor zijn All-In-One, maar er is meer.

Intern vinden we een Sandy Bridge Intel-processor die de hulp krijgt van een AMD Radeon HD 6650M grafische kaart. De V300 geniet van 8 GB intern geheugen en is te krijgen met een Blu-Ray- of DVD-station. Het 23 inchscherm draagt een resolutie van 1920 bij 1080 pixels en is van het LED IPS-type voor een beter kleurcontrast onder scherpe kijkhoeken.

De V300 maakt gebruik van passieve 3D-technologie dankzij de twee meegeleverde brilletjes. Het scherm is multitouch dankzij drie sensors die accuraat elke beweging moeten registreren. De set wordt vervolledigd met een draadloze muis en toetstenbord. LG levert de V300 met Windows 7. Over de beschikbaarheid en prijs is nog niets bekend.


Geen velden gevonden.