Onder het motto ‘protection meets style’ brengt iFrogz een reeks nieuw beschermhoesjes voor iPad en iPhone op de markt. Er zijn ook nieuwe oortjes en hoofdtelefoons. Met zijn hoesjes stopt iFrogz de iPad 2 in een modieus jasje dat het toestel tegen schokken en krassen beschermt. De BackBone is een harde snap-in hoes die ook […]

Advertentie

Onder het motto ‘protection meets style’ brengt iFrogz een reeks nieuw beschermhoesjes voor iPad en iPhone op de markt. Er zijn ook nieuwe oortjes en hoofdtelefoons.

Met zijn hoesjes stopt iFrogz de iPad 2 in een modieus jasje dat het toestel tegen schokken en krassen beschermt. De BackBone is een harde snap-in hoes die ook compatibel is met de magnetische Smart Cover van Apple. De Backbone beschermt de iPad 2 maar laat tegelijk alle poorten, knoppen en sensoren vrij. De Backbone is in twaalf uitvoeringen verkrijgbaar.

De Summit combineert de look en voordelen van een vouwbare hoes mét de harde bescherming van een snap-in case. Bovendien maakt de Summit gebruik van de Smarttechnologie van Apple: de iPad 2 gaat automatisch aan en uit wanneer je de hoes opent of sluit. De Summit is beschikbaar in vijf versies.

Voor de kids
Naast allerhande oortjes en kabels is er bij iFrogz één hoofdtelefoon die extra in het oog springt. Het gaat om Little Rockerz, speciaal ontworpen voor kinderen. Voortaan kunnen de kids zonder risico genieten van hun favoriete muziek en luisterboeken: de hoofdtelefoon heeft zachte oorschelpen en een functie die het volume beperkt. De distributie van de accessoires van iFrogz verloopt via Bizz inmotion.

Advertentie