Dimension Data neemt OpSource over. DiData drijft met de acquisitie van de leverancier van enterprise clouddiensten zijn aanbod in cloud computing fors op. Dimension Data brengt OpSource onder in de nieuwe business unit Cloud Solutions. OpSource – met hoofdzetel in Californië en kantoren in Virginia, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en India – telt 150 medewerkers. […]

Advertentie

Dimension Data neemt OpSource over. DiData drijft met de acquisitie van de leverancier van enterprise clouddiensten zijn aanbod in cloud computing fors op.

Dimension Data brengt OpSource onder in de nieuwe business unit Cloud Solutions. OpSource – met hoofdzetel in Californië en kantoren in Virginia, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en India – telt 150 medewerkers. Meer dan 600 bedrijven, dienstverleners en ISV’s van SaaS-oplossingen maken gebruik van de diensten van OpSource rond cloud computing en hosting.

"De markt is klaar voor clouddiensten”, stelt CEO Brett Dawson van Dimension Data. “Klanten hebben steeds meer behoefte aan flexibele, servicegerichte IT-sourcing. De technologie maakt dat mogelijk. We leggen de focus op onze cloudstrategie om sneller een servicegerichte onderneming te kunnen worden.” De voorbije jaren heeft Dimension Data naar eigen zeggen ruime ervaring opgebouwd rond de cloud, virtualisatie, datacenter en opslag, managed services, hosting en IT-outsourcing.

Time-to-market
OpSource versterkt het aanbod van Dimension Data met een uitgebreid dienstenportfolio, een cloudarchitectuur en ervaring rond cloudservices. Dat moet Dimension Data op het vlak van clouddiensten een kortere time-to-market opleveren.

 

Advertentie