De nieuwe baby laserprinter van HP heet voluit LaserJet Pro 100 color MFP M175nw en is bedoeld voor kleine en middelgrote ondernemingen die op zoek zijn naar een betaalbare alles-in-één-printer op basis van lasertechnologie. Deze LaserJet is de eerste uit HP’s zakelijke lijn die over de ePrint-technologie bezit. Dat houdt in dat de printer een […]

Advertentie

De nieuwe baby laserprinter van HP heet voluit LaserJet Pro 100 color MFP M175nw en is bedoeld voor kleine en middelgrote ondernemingen die op zoek zijn naar een betaalbare alles-in-één-printer op basis van lasertechnologie.

Deze LaserJet is de eerste uit HP’s zakelijke lijn die over de ePrint-technologie bezit. Dat houdt in dat de printer een eigen e-mailadres krijgt. Documenten die naar dat adres worden gestuurd, worden automatisch afgedrukt. Hij ondersteunt ook AirPrint van Apple, maar dat werkt enkel vanuit hetzelfde netwerk, en niet vanaf het internet.

Zoals het een kantoorprinter betaamt beschikt de LaserJet Pro 100 over een ethernetaansluting en zelfs over Wi-Fi. HP plakte op deze multifunctionele printer een adviesprijs van 299 euro (excl. reprobel).

Advertentie