Vanaf dit najaar zijn Oracle Exastack Ready en Oracle Exastack Optimized beschikbaar voor Independent Software Vendors (ISV’s) en andere bedrijven uit het Oracle PartnerNetwork.   Het Oracle Exastack-programma richt zich op de ondersteuning van ISV’s die hun oplossingen draaien op Oracle Exadata Database Machine en Oracle Exalogic Elastic Cloud: geïntegreerde systemen waarbij de hardware en […]

Advertentie

Vanaf dit najaar zijn Oracle Exastack Ready en Oracle Exastack Optimized beschikbaar voor Independent Software Vendors (ISV’s) en andere bedrijven uit het Oracle PartnerNetwork.
 

Het Oracle Exastack-programma richt zich op de ondersteuning van ISV’s die hun oplossingen draaien op Oracle Exadata Database Machine en Oracle Exalogic Elastic Cloud: geïntegreerde systemen waarbij de hardware en software zijn ontwikkeld om optimaal samen te werken. De producten bieden partners lagere kosten en een high performance-infrastructuur voor database- en applicatie-workloads in lokale en cloud-gebaseerde omgevingen.
 

Betere prestaties
Applicaties kunnen bij het inzetten van het nieuwe Oracle Exastack-programma zowel als Oracle Exastack Ready of als Oracle Exastack Optimized worden gekwalificeerd. Partners kunnen daarbij gebruik maken van de beschikbare bronnen binnen het Oracle PartnerNetwork om hun applicaties te optimaliseren, en sneller en betrouwbaarder te maken. Zo genieten de eindgebruikers van betere prestaties.
 

Nadat partners hun applicaties hebben gekwalificeerd als Oracle Exastack Ready kunnen zij bij klanten aangeven dat hun applicaties draaien op Oracle Exadata Database Machine en Oracle Exalogic Elastic Cloud componenten, inclusief Oracle Solaris, Oracle Linux, Oracle Database en Oracle WebLogic Server. Partners die deelnemen aan het Oracle Exastack-programma kunnen hun Oracle Exastack Ready en Oracle Exastack Optimized applicaties binnen het Oracle PartnerNetwork opschalen naar Platinum- of Diamond-niveau.

Advertentie