Nieuws

Diskinternals ZIP Repair 1.1

J [download_file] e wil een zip-bestand openen of een Office 2007/2010-bestand (xlsx, docx of pptx) en stelt vast dat dat niet langer lukt. Blijkbaar is het bestand corrupt geworden! Wat nu? DiskInternls ZIP Repair erbij halen lijkt ons in elk geval een poging waard.

Ook al doet de naam anders vermoeden, dit programma kan in principe ook de bestandsformaten docx, xlsx en pptx herstellen. Dat hoeft niet echt te verbazen, gezien ook dit in feite archiefbestanden zijn.
De werking van ZIP Repair kan nauwelijks eenvoudiger. Zodra je het programma opstart, verschijnt een opstarthulp. Die hoef je slechts de weg te tonen naar je corrupte archiefbestand, waarbij je meteen ook duidelijk maakt waar je het herstelde bestand wil bewaren.
De tool analyseert nu het archiefbestand en toont je welke bestanden in dat archief herkend werden. Bevat het archief ook mappen, dan kan je daar vanuit de tool ook in bladeren. Op jouw commando zal ZIP Repair vervolgens al die bestanden in een nieuw bestand wegschrijven, met behoud van de originele extensie.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business