Nieuws

Logica wint twee Microsoft-awards

Tijdens de Worldwide Partner Conference die deze week in Los Angeles plaatsvindt, ontvangt Logica van Microsoft twee awards: Alliance Partner of the Year Innovation en Windows Azure Platform SI Partner of the Year.

Met zijn jaarlijkse awards zet Microsoft de partners in de bloemetjes die innovatieve oplossingen aanbieden. Microsoft kiest de winnaars van de awards uit ruim drieduizend kandidaten uit meer dan honderd landen.

Awards voor cloudprojecten
De award voor Alliance Partner of the Year Innovation gaat naar de oplossing ‘I am
Florence’ van Logica. Het gaat om een project rond het gebruik van de cloud in de publieke sector. Logica en Microsoft bundelden begin dit jaar trouwens al hun krachten in een partnership om klanten cloud-oplossingen aan te bieden. De overeenkomst bepaalt dat Logica in de EMEA-regio een eigen cloudaanbod op de markt brengt en daarbij gebruik maakt van de public en private cloud van Microsoft.

De award voor Azure Platform SI Partner of the Year vormt de bekroning voor een project dat Logica voor TalentSoft heeft uitgewerkt. Het resultaat van het project is dat klanten met een veel grotere flexibiliteit aan de slag kunnen gaan in het productaanbod voor talent- en performantiebeheer van TalentSoft. De overstap naar de cloud heeft onder meer de beheerskosten van de toepassingen aanzienlijk laten dalen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business