Nieuws

AceBackup 3.0.1.0

B [download_file] elangrijke bestanden wil je natuurlijk back-uppen. Daar bestaan heel wat gratis programma’s voor, maar AceBackup heeft een paar extra’s die je back-ups net iets veiliger maken.

De tool is gebruiksvriendelijk: niet alleen wegens de overzichtelijke interface, maar ook omdat wizards je bijstaan bij het back-uppen en bij het terugzetten van je back-ups.
Handig en veilig is dat je bij een back-upproject verschillende doellocaties tegelijk kunt opgeven. Dat kan uiteraard een lokale schijf zijn, maar net zo goed ook een netwerkmap (op een NAS, bijvoorbeeld) of zelfs een ftp-server.
Je kunt zelf kiezen of je back-ups zonder hulp van AceBackup wilt kunnen terugzetten, dan wel of je voor het propriëtaire formaat kiest. In dit laatste geval heb je wel degelijk AceBackup nodig voor het herstel, maar een voordeel is alvast wel dat je de back-ups kunt laten versleutelen. Meer zelfs, je bepaalt zelf welk versleutelingsalgoritme gebruikt wordt: Blowfish, Triple-DES of AES. Dat laatste in 128, 192 of 256 bits. Je kunt je back-ups tevens laten comprimeren.
Erg nuttig is ook de mogelijkheid om ‘vorige versies’ van eenzelfde bestand te bewaren. Op die manier kan je dus probleemloos terug naar een intacte versie, mocht je per abuis een bestand hebben overschreven dat inmiddels ook al is geback-upt.
Uiteraard ontbreekt evenmin een ingebouwde taakplanner, zodat je geen omkijken meer hebt naar het back-upproces.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business