Geen komkommertijd bij Tech Data

Bij het begin van de zomer maakt Tech Data zijn resellers warm voor een nieuwe verkoopactie. Met ‘The summer of cash’ maakt iedere reseller kans om kortingvouchers winnen.

Het concept is eenvoudig: resellers verzamelen kraskansen via de aankoop van actieproducten van twintig fabrikanten. Per gefactureerd product uit de selectie krijgt de reseller één kraskans. Elke reseller kan dus winnen! Bovendien past Tech Data de lijst met actieproducten iedere week aan, wat de reseller de hele ‘Summer of cash’ lang week na week nieuwe kraskansen geeft.

Kopen, krassen, winnen
Resellers die willen deelnemen kunnen zich inschrijven via de website. Ze krijgen er een persoonlijke code waarmee ze iedere week kunnen opvolgen hoeveel kraskansen ze dankzij hun aankopen van actieproducten hebben verzameld.

Met de kraskansen kunnen de resellers vouchers winnen ter waarde van 500, 200, 100 of 50 euro. Alles samen is er voor 3000 euro aan vouchers te winnen die de resellers na de actieperiode kunnen verzilveren bij hun verdere aankopen.

Meer info over de actie en de deelnemende producten is te vinden op //www.techdata.be/soc.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business