Eén 3G-abonnement, meerdere toestellen

Bij Mobistar kan je voortaan een data-abonnement nemen dat je op twee of meerdere toestellen kunt gebruiken. Voor 15 euro per maand krijg je 750 MB.

De nieuwe formule heet Internet Everywhere Multi en is op 1 juli beschikbaar. Het product richt zich onder meer op mensen die met hun smartphone, maar ook met hun tablet of minilaptop via mobiel internet (3G) surfen. Zij hoeven voortaan maar één abonnement te betalen en met één datalimiet rekening te houden wanneer ze mobiel internetten.

Standaard kan je als telefonie-abonnee de bundel Internet Everywhere Multi activeren op je huidige simkaart, en krijg je er een tweede exemplaar bij voor bijvoorbeeld een tabletcomputer. Wie een derde of een vierde toestel op hetzelfde abonnement wil, betaalt drie euro per maand per simkaart. Wie geen gsm-klant is bij Mobistar kan het abonnement nemen voor zijn tabletcomputer, maar moet al drie euro per maand bijbetalen vanaf de tweede simkaart.

Twee formules
Internet Everywhere Multi verschijnt in twee formules. Met de Relax-bundel betaal je 15 euro per maand en krijg je een gemeenschappelijke limiet van 750 megabyte. De Max-bundel biedt 2 gigabyte dataverkeer voor dertig euro per maand.

Mobistar zegt in zijn persbericht dat de meeste eigenaars van tablets ook al een smartphone hebben, en dus vaak ook twee abonnementen voor mobiel internet. Tegelijk biedt het aanbod een alternatief voor tethering (hierbij wordt de 3G-internetverbinding doorgestuurd naar je laptop).

Wie voor eind dit jaar intekent, krijgt met het goedkoopste abonnement overigens een limiet van 1,5 GB in plaats van 750 MB. iPad-eigenaars krijgen daar nog eens een jaar lang gratis toegang tot De Standaard, Het Nieuwsblad of Le Soir bij.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business