Nieuws

Facebook weet alles

Facebook
Facebook is ‘s werelds grootste website. Een wereld op zich waar connecteren met ‘vrienden’ lang niet meer de belangrijkste taak is. We brengen Facebook in kaart.

Draadloze routers
De router is het kloppend hart van zowat ieder thuisnetwerk. Ons testlab gaat met deze massatest na welke router de beste draadloze ontvangst biedt.

Muziekcreatie
Zelf een deuntje in elkaar boksen is vandaag gemakkelijker dan ooit. Tenminste, als je weet welke software en instrumenten te gebruiken. Deze koopgids leidt de digitale muzikant naar het juiste product.

Zoeken zonder Google
Natuurlijk heeft Google de beste en snelste zoekengine van allemaal… maar soms is zelfs dat niet voldoende om te vinden wat je zoekt. Acht alternatieven voor Google.

 

Inclusief top-dvd met software ter waarde van meer dan 39 euro

Geen enkel computerblad weet zoveel waardevolle software te bundelen als PC Magazine. Bij dit zomernummer krijg je de volledige versie van Paragons Hard Disk Manager 2010. Deze speciale versie bevat alle functionaliteit om je harde schijf te onderhouden, in te delen en te back-uppen. Een absoluut toppakket! Registratie is wel noodzakelijk, en dit kan nog tot 28 augustus 2011. Daarbovenop krijg je van ons een code waarmee je 30 procent korting krijgt bij de 2011-versie van Hard Disk Manager! Alle info vind je op de dvd.

Daarnaast biedt Lavasoft je zes maanden lang totaalbescherming met Ad-Aware Pro Internet Security 9.0. En voor de muziekfans is er Cakewalk Sonar X1, waarvan je een 180 dagen downloadversie terugvindt op de dvd. Uitrusten tijdens de zomermaanden? Niet als het van ons afhangt!

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business