Jabra en Logitech hebben een distributieovereenkomst afgesloten. Samen bieden ze een selectie headsets aan onder de naam ‘Logitech powered by Jabra’. De verkoop van de UC-headsets begint in juli via de kanaalpartners en zakelijke klanten in Noord-Amerika. Later dit jaar volgt dan de rest van de wereld. Via de samenwerking wil Jabra haar aanwezigheid in […]

Advertentie

Jabra en Logitech hebben een distributieovereenkomst afgesloten. Samen bieden ze een selectie headsets aan onder de naam ‘Logitech powered by Jabra’.

De verkoop van de UC-headsets begint in juli via de kanaalpartners en zakelijke klanten in Noord-Amerika. Later dit jaar volgt dan de rest van de wereld. Via de samenwerking wil Jabra haar aanwezigheid in het kanaal vergroten. Het bedrijf rekent daarbij op de expertise en de sterke merknaam van Logitech.

Wisselwerking
Daarnaast blijft Jabra haar portfolio van headsets aanbieden via de huidige kanaalpartners. De samenwerking met Logitech moet het bedrijf als geheel versterken. Het plan van Jabra bestaat erin uit te groeien tot de nummer één in het UC-segment. Tegelijk kan Logitech via de producten van Jabra zijn UC-aanbod vervolledigen.

De eerste drie producten van de lijn ‘Logitech powered by Jabra’ zijn vanaf juli verkrijgbaar. Het gaat om de Logitech BSP420 USB Speakerphone (Jabra SPEAK 410), de Logitech BH970 draadloze Bluetooth headset (Jabra GO 6430) en de Logitech BH870 draadloze DECT headset (Jabra PRO 9450).

Advertentie