Waarom nog een aparte webcam kopen, als er in zowat iedere notebook al een zit? Logitech geeft je met de C615 webcam een aantal redenen om toch te investeren in een webcam. Om te beginnen biedt hij een kwaliteit waar geïntegreerde oplossingen moeilijk aan kunnen tippen: video opnemen kan in Full HD (1.080p), foto’s maken […]

Advertentie

Waarom nog een aparte webcam kopen, als er in zowat iedere notebook al een zit? Logitech geeft je met de C615 webcam een aantal redenen om toch te investeren in een webcam.

Om te beginnen biedt hij een kwaliteit waar geïntegreerde oplossingen moeilijk aan kunnen tippen: video opnemen kan in Full HD (1.080p), foto’s maken doet hij met 8 megapixels, en videochatten kan in HD (720p). Voor videochat worden onder andere Skype, FaceTime, Windows Live Messenger en Logitechs eigen Vid HD dienst ondersteund.

Daarnaast zijn ook een autofocus en een ingebouwde microfoon van de partij, en kan de C615 op een statief geplaatst worden. Hij laat zich ook 360 graden over zijn eigen as ronddraaien.

De Logitech C615 is vanaf september te koop voor 79,99 euro.

 

Advertentie