Norton moedigt zijn kanaalpartners aan om de handen in elkaar te slaan in de strijd tegen cybercriminaliteit. De verkopers van Nortonproducten maken daarbij kans op mooie prijzen. Kanaalpartners die de producten van Norton voeren maken tot 31 juli kans op mooie prijzen, waaronder een reis naar de VS, een citytrip of een designkoffer van Rimowa. […]

Advertentie

Norton moedigt zijn kanaalpartners aan om de handen in elkaar te slaan in de strijd tegen cybercriminaliteit. De verkopers van Nortonproducten maken daarbij kans op mooie prijzen.

Kanaalpartners die de producten van Norton voeren maken tot 31 juli kans op mooie prijzen, waaronder een reis naar de VS, een citytrip of een designkoffer van Rimowa. Partners die willen deelnemen, kunnen daarvoor registreren op de portaalsite van Norton. Van elk gekocht Norton-product kunnen ze de distributiefactuur inzenden via de portaalsite. Hoe meer facturen de partner daar registreert, hoe groter de kans wordt dat hij in de prijzen valt.

Win-win
De actie van Norton loopt in acht Europese landen: België, Nederland, Engeland, Duitsland, Spanje, Frankrijk en Oostenrijk. “Iedereen wint bij deze actie”, vindt Simone van Zuylen, Benelux Consumer Marketing Manager voor Norton. “Niet alleen gaan we samen met onze partners de strijd aan tegen cybercrime, de partners maken ook nog eens kans op mooie prijzen en helpen tegelijkertijd hun eindklanten met de juiste bescherming van hun pc.”

De actie loopt via www.nortonportal.be.