Op 22 juni organiseert Trend Micro in Mechelen een partnerevenement. Het programma legt de nadruk op de beveiliging van de evolutie richting cloud. Met de partnerdag in congrescentrum Lamot in Mechelen biedt Trend Micro zijn resellers een overzicht van alle laatste nieuws rond producten, oplossingen en nieuwe ontwikkelingen. Daarbij gaat bijzondere aandacht uit naar de […]

Advertentie

Op 22 juni organiseert Trend Micro in Mechelen een partnerevenement. Het programma legt de nadruk op de beveiliging van de evolutie richting cloud.

Met de partnerdag in congrescentrum Lamot in Mechelen biedt Trend Micro zijn resellers een overzicht van alle laatste nieuws rond producten, oplossingen en nieuwe ontwikkelingen. Daarbij gaat bijzondere aandacht uit naar de manier waarop de reseller zijn klanten met behulp van Trend Micro een veilige reis naar de cloud kan garanderen.

SafeSync
Op de partnerdag zal Trend Micro ook de nieuwe oplossing SafeSync voorstellen. Het gaat om een nieuwe manier om informatie te delen. Het product biedt beveiligde synchronisatie in real time, waarmee gebruikers van op afstand kunnen samenwerken. Alle details legt Trend Micro uit tijdens het evenement. Het bedrijf zorgt op de partnerdag trouwens ook voor ontspanning, met een initiatie waterski en een barbecue.

Het programma
13:30 Welcome – Patrick Dalvinck
14:00 Technology update – John Burroughs, Trend Micro
Value track
14:50 Deep Security & Secure Cloud – Christof Jacques, Trend Micro
16:00 2011 – The year security changed – Richard Garsthagen, VMware
Volume track
14:50 Worry-Free Business Security – James Walker, Trend Micro
16:00 SafeSync for Business – James Walker, Trend Micro
17:00 Waterski & BBQ

Meer info en inschrijving: www.trendmicro-partnerevent.be

Advertentie