Logitech presenteert een lapdesk met multitouch muispad die het werken ook in de zetel eenvoudiger moet maken.   De Touch Lapdesk N600 heeft een uitschuifbaar 5 inch touchpaneel die het navigeren zonder externe muis makkelijker moet maken, terwijl het oppervlak van de accessoire je benen beschermt tegen de hitte die werkende laptops kunnen opwekken.   […]

Advertentie

Logitech presenteert een lapdesk met multitouch muispad die het werken ook in de zetel eenvoudiger moet maken.
 

De Touch Lapdesk N600 heeft een uitschuifbaar 5 inch touchpaneel die het navigeren zonder externe muis makkelijker moet maken, terwijl het oppervlak van de accessoire je benen beschermt tegen de hitte die werkende laptops kunnen opwekken.
 

De N600 wordt geleverd met een kleine draadloze usb-ontvanger, zodat je zonder extra kabels de laptop kunt neerzetten en doorwerken met de touchpad. Logitech heeft knoppen toegevoegd voor volumeregeling en het snel openen van veelgebruikte applicaties. Volgens de fabrikant houdt de batterij het zes maanden vol.
 

De Touch Lapdesk N600 is geschikt voor laptops met een maximaal schermgrootte van 16 inch en is vanaf deze maand voor 69,99 euro beschikbaar.

 


Geen velden gevonden.