Acronis vernieuwt partnerprogramma

Acronis heeft een nieuw programma ontwikkeld voor zijn kanaalpartners. Dat moet de reseller meer ondersteuning bieden, niet alleen rond de oplossingen van Acronis, maar onder meer ook rond verkooptechniek.

“We blijven voor honderd procent via het kanaal werken”, zegt Dirk Raeymaekers, directeur Channel & Business Development Benelux bij Acronis. In de Benelux zijn er zeshonderd geregistreerde partners die de oplossingen voor disaster recovery en databescherming van Acronis aanbieden.

Met zijn nieuwe programma brengt het bedrijf die partners nu onder in één van vier categorieën, afhankelijk van da activiteiten en het engagement – lees: omzet en certificatie – van de partner. “We hebben het programma gesegmenteerd om de verschillende types van partners beter te kunnen aanspreken: distributeurs, resellers en service providers.”

Meer ondersteuning
Met het initiatief maakt Acronis wereldwijd meer middelen vrij om het kanaal te ondersteunen. “Naast technische opleiding bieden we nu onder meer ook trajecten rond verkooptraining aan.” Verder is er ook een licentieprogramma en een zogenaamd opportunity programma, waar resellers potentiële leads kunnen registreren.

“Het nieuwe programma geeft aan dat de partners bij ons op de eerste plaats staan”, aldus nog Dirk Raeymaekers. “Met het programma bieden we de partners nu de kans om verder te groeien en makkelijker op de hoogte te blijven van de veranderende behoeften van de markt.”

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business