Netwerkleverancier D-Link heeft Jozef Van Geebergen aangesteld als key account manager voor het B2B-segment van de Belgische markt. D-Link wil zijn partners zo meer ondersteuning bieden. Jozef Van Geebergen werkte meer dan tien jaar bij HCW (Het Computerwinkeltje). Zijn verkoopervaring in het kanaal zal hij nu inzetten om het portfolio van D-Link voor netwerken, IP-bewaking […]


Hoe heeft technologie een impact op je business?
Ontvang elke week het zakelijk IT-nieuws rechtstreeks in je inbox!Netwerkleverancier D-Link heeft Jozef Van Geebergen aangesteld als key account manager voor het B2B-segment van de Belgische markt. D-Link wil zijn partners zo meer ondersteuning bieden.

Jozef Van Geebergen werkte meer dan tien jaar bij HCW (Het Computerwinkeltje). Zijn verkoopervaring in het kanaal zal hij nu inzetten om het portfolio van D-Link voor netwerken, IP-bewaking en opslag in de Belgische markt beter te ondersteunen. “Alles loopt vandaag immers over het netwerk”, stelt Jozef Van Geebergen. “Niet alleen pc’s, maar ook opslag, multimedia, IP-camera’s, enzovoort.” Voor de Nederlandse markt nam D-Link de nieuwe B2B key account manager André Blok in dienst.
 

Nieuwe regional manager gezocht
D-Link bevestig verder dat Eric Marchal, tien jaar districtmanager voor de Benelux, het bedrijf heeft verlaten. Mats Brager, VP voor Noord-Europa, neemt de functie van Eric Marchal tijdelijk over. D-Link voert intussen gesprekken om de rol van de regionale manager voor de Benelux weer in te vullen.