TomTom presenteert zijn nieuwste serie navigatietoestellen voor in de auto. Beide modellen uit de TomTom GO Live-800 serie zijn uitgerust met verschillende live-verkeersdiensten die standaard het eerste jaar gratis zijn.   De TomTom GO Live 820 en 825 worden geleverd met HD Traffic, die elke twee minuten bijgewerkte verkeersinformatie levert, zodat je files en opstoppingen […]

Advertentie

TomTom presenteert zijn nieuwste serie navigatietoestellen voor in de auto. Beide modellen uit de TomTom GO Live-800 serie zijn uitgerust met verschillende live-verkeersdiensten die standaard het eerste jaar gratis zijn.
 

De TomTom GO Live 820 en 825 worden geleverd met HD Traffic, die elke twee minuten bijgewerkte verkeersinformatie levert, zodat je files en opstoppingen kunt vermijden. De dienst levert zelf alternatieve routes en berekent de duur van eventueel oponthoud. Daarnaast attendeert de Flitser-dienst je op eventuele flitscontroles langs de weg en heb je actuele weersvoorspellingen bij de hand.
 

TomTom zegt dat de nieuwe 800-serie de zichtbaarheid verbetert met de levering van grote, heldere aanraakschermen. De GO Live 820, verkrijgbaar voor 229, 95 euro zal worden voorzien van een 4,3-inch scherm, terwijl de GO Live 850 met zijn 5-inch scherm 249,95 euro zal kosten.
 

Beide toestellen zijn vanaf juli verkrijgbaar in de winkel.